fbpx

16 грамів амфетаміну, гашиш та канабіс: у квартирі прикарпатця знайшли наркотики

Суспільство 19:15, 12.04, 2018

При обшуку в квартирі фігуранта кримінального провадження поліція виявила наркотики в особливо великих розмірах.

В ході раніше розпочатого кримінального провадження, передбаченого ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України, працівники Снятинського відділення поліції під час проведення обшуку за місцем проживання фігуранта, 26-річного жителя райценту, знайшли наркотичні засоби.

Зокрема, у його квартирі виявлено та вилучено наркотичні засоби "канабіс" вагою 3,3 г, смолу, так званий "гашиш", вагою 6,1 г та  згорток психотропної речовини "амфетамін" вагою 16 г, що відноситься до категорії особливо великих розмірів.

Як пояснив зловмисник, наркотики він зберігав для власного споживання. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину.

Відомості за цим фактом внесено в ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Такі дії, згідно із санкцією статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Вилучені наркоречовини направлені на проведення експертизи, інформує сектор комунікації нацполіції в області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: