fbpx

17-річні дівчата, яких нещодавно на Прикарпатті збила атівка, одужують

Суспільство 13:53, 24.11, 2018

Обидві дівчини пережили важкий стан і зараз почуваються стабільно, але все ж потребують допомоги.

Як писав КУРС, водій легковика вчинив наїзд на двох 17-річних дівчат. З місця злочину втік. Невдовзі його розшукали поліцейські.

Інформацію про стан дівчат опублікували на сторінці Медичного центру доктора Бубновського в Івано-Франківську:

На даний момент Оленка Мацьків вже перебуває вдома. За її словами, почуває себе нормально, але через тріщину у тазовому відділі лікарі рекомендують їй лежати, якнайменше ходити та не перенавантажуватись. 

Христя Кушецька все ще перебуває у лікарні. Був момент, коли у дівчинки відмовили всі органи, але з Божою поміччю вона пережила це і зараз перебуває вже у звичайному відділенні. Вчора їй прооперували ногу. За органами черевної порожнини лікарі все ще ретельно слідкують. 
На цей час на лікування Христинки пішло приблизно 70 тис. грн, але невідомо, скільки ще буде потрібно. Дівчинка не опускає рук і з кожним днем все більше вірить у своє світле майбутнє, так само, як і її мати.

Рахунок матері Христі (Кушецької Наталії) 4188 3701 3252 1892.
Для тих, хто цікавився, що з водієм. Проти нього відкрито кримінальне провадження, яке передбачене ч. 1 ст. 286 (карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати ТЗ на строк до 3 років або без такого) ККУ. Зараз чоловік перебуває вдома. Суд відбудеться, але конкретної дати немає, оскільки ми невідомо, коли Оленка та Христинка зможуть бути присутніми у судовій залі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: