fbpx

18 лютого "РУХ НОВИХ СИЛ" запрошує Порошенка на Майдан у Києві, аби той заявив про відставку

Політика 07:24, 05.02, 2018

Завершенням "Маршу за майбутнє" у Києві став автопробіг до маєтку Петра Порошенка. Зі сцени Михайло Саакашвілі повідомив, що подібні мирні візити влаштують усім прибічникам пропрезидентської партії.

А вже 18 лютого українців запрошують на чергове віче проти чинної влади. Мітинги відбудуться у Києві і у всіх обласних центрах України. На Майдан до Києва запрошують і Порошенка, аби той заявив про відставку.

"18 лютого 2018 року о 12 год. ми знову виходимо на Майдан в Києві, у всіх областях України. Нас вийдуть мільйони. 

Адже Порошенко лежить колодою на шляху до змін. Ступінь деградації українських високопосадовців стає очевидним не лише для українців, а й для всієї Європи. Петро Мальдівський та Юрко Сейшельський стали символами морального та інтелектуального падіння чиновників, які нахабно шикують на курортах під час війни. Вони крадуть не тільки наші гроші, вони крадуть нашу віру у можливість гідно жити у своїй країні. Чотири роки після втечі Януковича можна стверджувати, що вони всіх нас обдурили, ніхто не покараний за злочини проти Майдану, а корупційні схеми розійшлись до небачених масштабів. Українці загнані у злидні і поставлені на межу виживання. В Україні відбулася узурпація влади президентом. Порошенко запровадив тіньовий контроль над роботою Верховної Ради, уряду, судами, місцевими органами самоврядування, СБУ Нацбанком, телеканалами, вдаючи з себе при цьому європейського політика. Порошенко став гарантом безкарності для олігархів, гарантом збереження корупції, гарантом відсутності будь-яких перспектив для українців на своїй землі. 

Наша головна вимога – відставка Порошенка", – заявив народний депутат України, один із лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев'янко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: