fbpx

18 спікерів, 5 годин з експертами від бізнесу і держави: Forum Zakupki вперше пройде у форматі онлайн

Економіка 20:31, 12.04, 2018

Forum Zakupki – наймасштабніший захід в Україні про державні й комерційні закупівлі, де представники бізнесу і держави обмінюються досвідом. У квітні форум відбудеться вшосте та буде проведений у новому форматі – онлайн, тож буде доступний учасникам у будь-якому куточку світу.

Шостий Forum Zakupki – це 18 спікерів, 5 годин виступів експертів від бізнесу і державних органів, інсайдерська інформація про зміни в законодавстві, допорогові закупівлі, малу приватизацію, а також розбір складних кейсів.

Forum Zakupki відбудеться 25 квітня з 10:00 по 17:00

Буде корисний:
● керівникам бізнесу;
● досвідченим постачальникам і постачальникам-початківцям;
● закупівельникам державних організацій і комерційних компаній.

Учасники форуму дізнаються, як ефективно створювати електронні торги й уникати поширених помилок під час участі у тендерах, як купувати і вигідно продавати. На Forum Zakupki будуть представлені реальні кейси – найскладніші ситуації, в які потрапляють замовники і постачальники, а експерти разом із учасниками ретельно їх проаналізують, запропонують шляхи вирішення й уникнення.

Доповіді Форуму охоплять і перспективний ринок аукціонів, на яких продаються або орендуються державні та комерційні матеріальні й нематеріальні активи.

Захід пройде за підтримки Система публічних електронних закупівель ProZorroRIALTO: комерційні закупівліProZorro.Продажі.

Більше інформації про Forum Zakupki, спікерів та теми доповідей – за посиланням

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: