fbpx

19-річний прикарпатець, який забив битою до смерті односельця, чекатиме вироку у СІЗО

Суспільство 19:41, 14.05, 2019

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Снятинського району, здійснює Снятинський відділ Коломийської місцевої прокуратури.

Як писав КУРС, вчора вночі повідомлення про бійку надійшло до поліції від мешканців села Долішнє Залуччя, що у Снятинському районі

Як виявилося, конфлікт виник між 19-річним хлопцем та 47 і 49-річними чоловіками. Хлопець, з битою в руках, покликав на допомогу 16-річного брата і повернувся на місце конфлікту. Після цього битою побив 47-річного чоловіка. Від отриманих травм він помер по дорозі в лікарню. 49-річного чоловіка з переломом ноги госпіталізували.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили, що на цей час повнолітньому фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"), ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Неповнолітньому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 ("Хуліганство") КК України.

Досудове розслідування триває.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: