fbpx

20 франківських комунальників відправили на полігон для проходження військової підготовки. ФОТО

Суспільство 16:17, 30.08, 2017

Сьогодні два десятки івано-франківських комунальників вирушили на Яворівський полігон для проходження військової підготовки.

Про це у Фейсбуці написав начальник відділу дорожньої інфраструктури департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Мирослав Федорків (Мирослав Франківський).

"За дорученням міського голови Руслана Марцінківа та при сприянні директора Департаменту комунальної політики Михайла Смушака два десятки франківських комунальників сьогодні вирушили на Яворівський полігон для проходження військової підготовки. Зібралася добра чоловіча компанія представників різних комунальних підприємств", – повідомив Федорків.

Нагадємо, Івано-Франківський військкомат має відправити 50 військовозобов'язаних на військові збори у Львівську область.

За учасниками зборів зберігається заробітна плата за місцем роботи, зазначив воєнком. Підприємству повертають ці гроші з держбюджету – впродовж місяця через військкомат.

На збори кличуть чоловіків від 18 до 55 років. Військові-резервісти під час зборів вдосконалюватимуть навички з тактичної, медичної, інженерної та вогневої підготовки, а також пройдуть бойове злагодження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: