fbpx

20 тисяч гривень на проект: стартувала літня хвиля програми "Малі Ґранти Теплого Міста"

Суспільство 14:59, 09.05, 2019

Платформа "Тепле Місто" розпочала літню хвилю програми "Малі Ґранти Теплого Міста".

Ґрантовий фонд програми формується з внесків спільноти-партнерів "Теплого Міста" і складає 80 000 грн на одну хвилю. Максимальна сума, яку команда може отримати для реалізації власної ідеї,  20 000 грн. Автори проекту повинні бути готові забезпечити проект власним внеском або співфінансуванням на суму, не меншу 10% від загального бюджету заявки.

У рамках програми команда платформи консультує, навчає та супроводжує аплікантів під час написання ґрантової заявки. Найближча подія, яку є нагода відвідати під час проведення літньої хвилі,  воркшоп "Тренажер ідей". Більше дізнатись про воркшоп можна на сторінці програми у Facebook.

До участі у ґрантовій програмі запрошуються мешканці міста, в яких є ідея соціального проекту, який хочеться втілити в реальність. А також подаватись на гранти можуть громадські організації, ініціативні групи чи просто проактивні люди, які прагнуть творити зміни у спільноті.   

Ознайомитись з підтриманими раніше проектами, завантажити аплікаційну форму та переглянути офіційні умови участі в програмі можна на сайті >>.

Прийом заявок триватиме до 29 травня. Заповнену аплікаційну форму надсилайте на e-mail

Зазначимо, до квітня 2019-го року програма "Малі Ґранти Теплого Міста" мала іншу назву  "Міські Ґранти". "Малі Ґранти Теплого Міста"  ґрантова програма, створена для активізації та посилення низових ініціатив, громадських організацій та середовищ, що втілюють власні соціальні проекти в Івано-Франківську. Програма була заснована 2015 року і за цей час підтримала 48 проектів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: