fbpx

22-річна Марія Павлюк з Франківська потрапила до вісімки найкращих учасниць "Модель XL". ВІДЕО

Стиль життя 09:14, 22.11, 2017

Франківчанка Марія Павлюк успішно пройшла випробування у четвертому випуску програми "Модель XL" і потрапила до вісімки найкращих учасниць проекту.

У четвертому випуску проекту дівчата вперше виконали свої випробування, проживаючи у спільному "модельному" будинку. Дівчата у першому випробуванні "змивали" із себе страхи та образи минулого та дефілювали в одній нижній білизні посеред вулиць Києва. В цей час вони повинні були позувати на камеру та мати виграшний вигляд у кадрі, інформує канал 24.

Друге випробування принесло їм нові знання з дефілювання, яке пригодилось їм на показі сексуальної нижньої білизни перед суддями.

Тому, за результатами двох випробувань, дві учасниці все ж вибули з проекту. Ними стали 19-річна Катерина Рибакова та 24-річна Анна Секацька.

Шоу "Модель XL" покликане розвіяти уявлення про стандарти краси, показавши Україні чарівних жінок із пишними формами. А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма та відома у світі латвійська модель plus-size Тетяна Мацкевич.

Переможниця проекту "Модель XL" стане першою українською моделлю plus-size, яка прикрасить обкладинку глянцевого журналу в нашій країні. Дівчина з пишними формами, яка виявиться кращою у проекті, стане обличчям колекції Андре Тана "A.Tan +" і героїнею номера журналу Cosmopolitan.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: