fbpx

24 жителі Івано-Франківщини звернулись до голови ОДА

Суспільство 18:57, 08.12, 2014

Сьогодні, 8 грудня, голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів прийом громадян із особистих питань.

Зі своїми проблемами до керівника виконавчої влади звернулися 24 мешканці Прикарпаття. Очільнику області люди адресували багато питань, в тому числі, пов'язаних із забезпеченням соціального захисту, житлово-комунальних умов, наданням матеріальної допомоги, повідомили КУРСу в Івано-Франківській ОДА. 

Під час прийому висловлювалися прохання посприяти у наданні селу Грабівка Калуського району статусу гірського населеного пункту, відновленні теплопостачання будинків у Ворохті, де проживають працівники місцевого навчального закладу, вирішення питання належного оформлення оренди земельних ділянок (паїв) сільськогосподарським підприємством. 

Мешканка Рогатинського району, чоловік якої загинув, беручи участь в антитерористичній операції, розповіла голові облдержадміністрації про потребу в забезпеченні її родини житлом. 

Олег Гончарук пообіцяв взяти це питання на особливий контроль і доручив начальникам профільних департаментів та керівництву Рогатинської райдержадміністрації відшукати можливість придбання житла. 

Упродовж прийому громадяни висловлювали нарікання на роботу обласного управління Пенсійного фонду, районних відділів внутрішніх справ, інших представників влади на місцях тощо.

Вислухавши людей, які прийшли на прийом, голова обласної державної адміністрації дав необхідні доручення та призначив осіб, відповідальних за вирішення тих чи інших питань. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: