fbpx

270 дітей з Калущини поїдуть відпочивати на Шацькі озера

Суспільство 16:49, 23.02, 2017

Путівки отримають діти учасників АТО, діти-сироти, діти із малозабезпечених сімей та обдаровані діти. Оздоровлення стосується дітей віком від семи до шістнадцяти років.

Про це йшлося під час засідання координаційної ради при Калуській райдержадміністрації з питань відпочинку та оздоровлення дітей.
Зазначалося, що для дітей учасників АТО на відпочинок на Прикарпатті путівка безкоштовна, а за межами області необхідно оплатити 20% від її вартості.
Більшість дітей відпочиватиме у пришкільних таборах. Вартість харчування на одного учня, за попередніми підрахунками, становитиме 15 грн за день перебування у таборі.
За словами начальника відділу освіти райдержадміністрації Оксани Савчук, 270 дітей поїдуть на відпочинок на Шацькі озера – це усі учасники Шкільної ліги сміху. Переможці КВК – 45 дітей – відпочиватимуть на морі, в м. Очаків Миколаївської області. 20 обдарованих дітей поїдуть до Польщі. 100 дітей проведуть дозвілля у наметовому таборі за програмою "Чорний ліс".
Окремо на засіданні обговорили інформацію про участь в акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" під назвою "Біжу заради життя дітей", спрямованої на опіку дітей із вадами зору. Триватиме акція з 9 березня до 9 квітня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: