fbpx

2 тисячі посвідчень. ГО "Новий Івано-Франківськ" поповнилась новими членами

Суспільство 17:11, 28.09, 2017

Чергова сотня прихильників політики Олександра Шевченка отримали посвідчення членів громадської організації "Новий Івано-Франківськ". Це платформа, яка об’єднала небайдужих містян, що не задоволені політикою чинної влади. Альтернатива "свободівському" свавіллю – команда активних франківчан, людей, які не нарікають, а беруть участь у житті свого будинку, району та міста.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії УКРОП.

"За останні роки у місті постійно збільшується кількість прихильників Олександра Шевченка. Тому ми вирішили їх об’єднати, вести з цими людьми постійний діалог у форматі громадської організації. Громадська організація "Новий Івано-Франківськ" успішно працює уже 5 років. Ми в більшості займались перспективними проектами розвитку міста. Наприклад, розбудова Пасічної, БАМу, розвитку медицини, освіти тощо. Та потім вирішили: аби в місті щось робити, треба орієнтувались, як живуть люди, з якими проблемами щодня вони стикаються", – розповідає голова фракції "УКРОП" в міській раді Володимир Олійник.

А проблем дійсно чимало. Присутні обговорили наболіле: харчування дітей у школах, ремонт доріг у місті, перехід від централізованого до індивідуального опалення та багато іншого.

"Наша громадська організація щодня набирає потужності. Я радію, що дедалі більше людей стають активними, цікавляться ремонтами у своєму під’їзді, на своїй вулиці, прагнуть не спостерігати, а брати участь у всьому, що відбувається. Це – наша команда. Сьогодні ми вручили ювілейне, 2000-не посвідчення. А загалом зелені анкети на вступ у ГО "Новий Івано-Франківськ" уже заповнило більш як 8 тисяч людей", – розповідає укропівець Мстислав Тарас.

Ювілейне, 2000-не посвідчення, отримала 31-річна Христина Павлюк. Домогосподарка нещодавно вирішила, що має щось робити. Бо у її будинку, що на Івана-Павла ІІ, 9, люди роками хочуть перейти на індивідуальне опалення. І ніхто не береться за вирішення цієї проблеми.

"У нас половина будинку має тепло, половина не має. Я через день ходжу у різні інстанції, дізнаюсь, пишу скарги. Дуже важко, бо ніхто не слухає. А люди у нашому будинку не багаті, самі не можуть оплатити роботи. Я вступила у ГО "Новий Івано-Франківськ", щоб знайти людей, які мали такі ж проблеми, які можуть проконсультувати, допомогти. Мусимо гуртуватись і допомагати одні одним", – каже Христина Павлюк.

ГО "Новий Івано-Франківськ" працює у двох напрямках. Перший – це шлях стратегічного планування розвитку міста, покращення життя в усіх сферах: соціальній, комунальній, екологічній, в питаннях безпеки, інвестиційної привабливості, доступної освіти та медицини, впровадження комплексних підходів в розвитку міста. І другий – це творення команди однодумців. Участь у спільних проектах: культурних, розважальних, пізнавальних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: