fbpx

40 грн у день: майбутніх мам у перинатальному центрі Франківська стали годувати краще. ФОТО

Суспільство 12:19, 14.09, 2018

В КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" покращилось харчування породіль. Це стало можливим завдяки сумі у 380 тис. грн, яку виділили з міського бюджету на покращення харчування жінок після пологів.

На харчування породіль на 2018 рік по субвенції було виділено 900 тис. грн, ще 150 тис. виділили з міського бюджету. В серпні з міського бюджету додали ще 380 тисяч грн. Таким чином, вартість одного дня харчування породіллі зросла з 19,00 до 40,00 грн, повідомляють з медзакладу.

Читайте: Відверто про Франківський пологовий: десятки жінок поділилися невтішними відгуками. Як виправити ситуацію?

Наразі у раціон харчування породіль у КНП "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" входять такі продукти, як: м'ясо, печінка, риба, сардельки, сир твердий, курятина, кефір та інколи йогурти.

"У нас харчування  чотири рази в день, дуже смачне, – розповідає породілля Світлана Афанасьєва.  На обід, наприклад, дають суп, гарнір і м’ясо, або рибу, чи печінку, а ще салат з моркви чи бурячка. На сніданок у нас чай чи кава з молоком, млинці, сирники, хліб з маслом. Їжа мені подобається. Чоловік рідко мені приносить щось поїсти. Я переважно їм тут".

Читайте: Як змінити Івано-Франківський перинатальний центр: 11 вимог до влади

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: