fbpx

40 відтінків спорту і сальса: Франківськ створює бренд "Гарячого спортивного середовища"

Стиль життя 08:27, 13.03, 2015

Створення "Гарячого спортивного середовища", що його анонсували активісти "Теплого міста", передбачає поєднання різних видів спорту, в тому числі класичних ігрових, зі спортивними танцями і сімейними шоу. В такий спосіб активісти мають намір за яких два роки перетворити Франківськ на спортивну столицю України.

Амбітний проект перетворення Івано-Франківська на спортивну столицю України презентував в "Urban Space 100" організатор Франківського Півмарафону, стартапер, спеціаліст з продажів та інтернет-маркетингу Сергій Караванець. Разом зі своєю командою він представив концепцію спортивного середовища, яке "теплі люди" умовно назвали "Гарячим", і спортивні напрями, в яких воно має розвиватися.

"Поєднуємо йогу із сальсою і джиу-джитсу й робимо у Франківську видовищний, цікавий і трохи сумашедший фест", – проілюстрував Сергій Караванець фішку проекту, а саме видовищність і доступність спортивних заходів. 

Вуличний баскетбол, футзал, велосипедний спорт, біговий спорт, американське джиу-джитсу, заняття йогою, скейтинг та ініші екстремальні види спорту мають поєднуватися, за задумом "теплої" команди, зі спортивними та так званими соціальними танцями – як-от сальса. 

Про свої плани танцювати сальсу з цілим  спортивним і гарячим  містом розповіла Наталя, керівник цього напряму в клубі "Міа-Мор". І продемонструвала, як саме це має виглядати.

 

Провести вже 29 березня масовий вуличний захід до Міжнародного дня танцю взяв зобов’язання Ігор Крицак, студія сучасного танцю "Mix Style". А в травні до Дня Франківська студія має намір організувати батли між танцюристами міста. Навесні 2016 року Ігор Крицак заповзявся влаштувати West Dance Battl, а на осінь запланував Всеукраїнський фест сучасного танцю.

Окрім концепції побудови "Гарячого спортивного середовища", Сергій Караванець запрезентував проект "40 відтінків спорту". У червні у Франківську проведуть 40-годинний марафон із занять спортом нон-стоп. "Починаючи від йоги, завершуючи сімейними видами спорту або й дитячими змаганнями на чува-чі",  епатував Сергій Караванець. Марафон отабориться на берегах міського озера, його програму організатори виставлять у Фейсбук.

"Пора вилізати зі своїх окремих комірок. Знаємо, що багато хто у Франківську займається спортом, але всі  по закутках. Хочемо максимально винести спорт на загальний огляд. Щоби була максимальна кількість контактів між усіма, хто займається, і у них з рештою франківців. Щоби кожен міг вільно прийти, подивитися, помацати, попробувати – вибрати своє і приєднатися",  підсумував Караванець. 

"Зараз ідеальний час, щоби почати таке перетворення", вважає Сергій Караванець.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: