fbpx

"4 мільйони – в яму". Франківчани незадоволені якістю ремонту на Хмельницького

Політика 15:41, 05.04, 2018

Вулиця Богдана Хмельницького, що в Івано-Франківську, ще донедавна була у жахливому стані. І минулого року, реагуючи на численні звернення від депутатів партії "УКРОП", завершилось її капітальне відновлення. На ремонт дороги із міського бюджету пішло більш як 4 мільйони гривень. Та не минуло й року, як дорога почала сипатись. Разом зі снігом став сходити і асфальт.

"Таким станом дороги люди обурені. Наша спільна мета – звернути увагу влади та підрядника на всі ці недоліки, аби їх усунули. Роботи тут виконувала фірма "Івано-Франківськавтодор", наближена до чинної міської влади. І вона не поспішає братися за ліквідацію ям", – розповідає депутат міської ради від партії "УКРОП" Мстислав Тарас.

Більш як два десятки обурених франківчан вийшли на акцію із плакатами "4 мільйони – в ями", "Сліпа влада – погані дороги", "Вимагаємо якісних, а не одноразових доріг".

"Зробили цю дорогу за наші кошти. Є гарантія на 5 років. Але після зими уже помітно ями і тріщини. Вимагаємо їх усунути", – каже франківчанин Роман Попель.

"Через 7 місяців на дорозі вже утворились ями. Це говорить про дуже низьку якість робіт. І таких вулиць у Франківську багато. А натомість усе місто рясніє плакатами про "неймовірні" досягнення влади", – ділиться Ірина Федюшин.

Міські чиновники акцію франківчан проігнорували. Натомість на оперативній нараді головний комунальник міста Михайло Смушак повідомив: підрядника зобов’яжуть усунути недоліки.

Укропівці ж обіцяють контролювати ситуацію. Депутати писатимуть звернення та ініціюватимуть створення депутатської комісії щодо обстеження вулиці Хмельницького та інших нещодавно відремонтованих вулиць, які вже мають численні дефекти.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: