fbpx

По 500 і 1000 гривень: найкращі учні Франківська отримали стипендію міської ради

Суспільство 16:41, 12.02, 2019

Сьогодні на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради було прийнято рішення про призначення стипендій найкращим учням міста.

Стипендії будуть призначені для найкращих учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців позашкільних закладів і студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. 

"Стипендіатами міської ради щороку стають обдаровані молоді франківці, які навчаються у школах, позашкільниих закладах, а також професійних училищах. Цьогоріч 23 особи отримуватимуть щомісячно 500 грн, ще 17 – 1000 грн. Підтримуємо тих, завдяки кому про Франківськ заговорять не лише в Україні, а й за її межами", – повідомив мер Руслан Марцінків.

КУРС писав, що цьогоріч стипендії міськради отримають 40 школярів – удвічі менше, ніж минулого року.

Як пояснив директор Департаменту освіти і науки Ігор Максимчук, освітні заклади подавали заявки про  нагородження найкращих учнів стипендіями на 2019 рік. В Департаменті матеріали опрацювали і винесли на колегію. "Таємним голосуванням із 48 претендентів було визначено 40 найкращих учнів, які отримуватимуть стипендію",  повідомив Максимчук.

Рішення колегії затвердила сесія міськради. 

Список учнів, які отримали стипендії міськради на 2019 рік,  тут. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: