fbpx

565-ту річницю з дня заснування відзначили жителі села Чернятин на Городенківщині. ФОТО

Суспільство 10:16, 05.09, 2018

Щоб зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам, за доброю традицією громада села та численні гості весело відсвяткували 565-ту річницю села Чернятин та 130-ту річницю церкви Пресвятої Діви Марії.

Розпочалися урочистості зі спільної молитви. Відтак із щирими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Роман Барик, привітавши зі святом, висловив подяку сільської ради тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Народний депутат України Юрій Тимошенко, запрошений на урочистості, побажав кожній родині добробуту, Божої благодаті, щастя, здоров’я та добра.
Заступник голови ОДА Богдан Кобилянський і перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, привітавши громадськість села зі святом, вручили комп’ютерну техніку для сільської ради.
Керівництво району нагородили грамотами та подяками райдержадміністрації та районної ради тих людей, які беруть активну участь у розвитку села.
Також у рамках проекту "Нова українська школа" голова РДА Роман Жичицький вручив комп’ютерну техніку для Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: