fbpx

5 причин звернути увагу на керамічні обігрівачі від Ardesto: думки і поради фахівців

Суспільство 07:54, 22.02, 2019

Експерти стверджують, що замислюватися про вибір оптимального рішення для обігріву житлового приміщення слід заздалегідь, щоб зимові холоди не застали зненацька. Однак якщо влітку чи навесні часу на вибір якісного опалювального пристрою не знайшлося, варто спробувати оперативно знайти вдалий варіант прямо зараз.

Актуальний вибір пристроїв для обігріву квартир та будинків просто не може залишити потенційних споживачів байдужими – на ринку побутової та кліматичної техніки представлена величезна кількість найрізноманітніших обігрівачів.

На думку фахівців, особливої уваги заслуговують електропанелі з кераміки від провідних сучасних виробників. Замовити керамічний обігрівач Ardesto можна в мережі мойо.

Коротко про переваги керамічних обігрівачів

Керамічні обігрівачі поєднують у собі функціональні можливості одразу кількох типів обігрівальних пристроїв, тому з легкістю забезпечують «здоровий» температурний режим у житлових приміщеннях різної площі. Серед очевидних переваг теплових панелей з кераміки варто відзначити:

  • Компактні розміри. Керамічні обігрівачі зазвичай займають значно менше місця, ніж інші різновиди пристроїв для обігріву (наприклад, електричні котли, масляні радіатори чи конвектори). В залежності від типу монтажу вони можуть бути встановлені на стіну або підлогу. Невеликі габарити дозволяють використовувати керамічні обігрівачі навіть у компактних квартирах-студіях.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Ще одна суттєва перевага керамічних обігрівачів – це те, що вони виглядають стильно та актуально, тому чудово доповнюють будь-який (як класичний, так і виконаний в стилі модерн) інтер’єр. До того ж, за бажанням дизайн обігрівача можна дещо вдосконалювати, наносячи на його поверхню оригінальні малюнки.
  • Економічність. Керамічні обігрівачі високої потужності забезпечують високу швидкість обігріву великих територій і при цьому споживають невелику кількість електроенергії. Вони характеризуються високим ККД, тому виграшно виглядають на фоні інших типів обігрівачів.
  • Безпека використання. Зовнішня сторона керамічних панелей ніколи не нагрівається до екстремально високої температури (максимальний показник – близько 60 градусів Цельсія). Цей факт нівелює можливість випадкового отримання опіків різних ступенів тяжкості. Крім того, такі обігрівачі вважаються екологічними, оскільки не здійснюють шкідливих викидів в оточуюче середовище.
  • Простота процесу монтажу. Встановити керамічний обігрівач можна навіть без сторонньої допомоги – достатньо тільки ретельно вивчити особливості конструкції та ознайомитися з рекомендаціями щодо монтажу, вказаними в інструкції користувача.

Експерти впевнені, що саме керамічні обігрівачі – це справжня кліматична техніка майбутнього, яку скоро можна буде зустріти у кожному будинку, розважальному закладі чи офісі. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: