fbpx

5 варіантів стилю для будинку або котеджу

Суспільство 13:16, 16.02, 2019

Будуєте котедж? Подбайте про неповторний і функціональний стиль, який зробить ваш будинок гарним і затишним.

Створити свій неповторний, просто унікальний стиль можна, використовуючи для цього величезний асортимент інтернет-магазина будматеріалів СтройМаг та бути впевненим у якості товарів і швидкій доставці. При цьому, ви можете керуватися, як своїми ідеями і міркуваннями за стилем, так і звернути свій погляд на вже популярні серед населення стилі.

 

Класичний стиль

Простота архітектурних форм і чіткість ліній в основі цього стилю. Атрибутами, притаманними саме класичному стилю, є оригінальна ліпнина, різалети, колони і, звичайно ж, балюстради.

 

Стиль модерн

Оригінальні форми, плавні лінії і своєрідні способи декорування притаманні стилю модерн. Також стилю характерний великий простір, збільшити який можливо і монохромністю обробки і процесом засклення значних площ. У плануванні можливі численні повороти і різнорівневі розташування.

 

Скандинавський стиль

Натуралізм і близькість до природи – це, звичайно ж, скандинавський стиль, за яким протягом століть слідують жителі скандинавських країн. Мінімалізм без будь-якої навмисної химерності і натуралізм присутні в обробці будинку. У структурі будинку  натуральні породи дерев, часто застосовується клеєний брус. Як прикраса допускається різьблення. Черепичний дах або плоский, або похилий.

 

Стиль шале

Зустрічається на альпійських курортах. Але цей стиль дуже популярний серед любителів проводити час в сніжному оточенні. Стиль шале  це симбіоз каменю і порід хвойних дерев. Без просторої тераси або балкона стиль шале виявиться не повним.

 

Середземноморський стиль

Серед особливостей цього стилю, що набирає з кожним роком все більшої популярності, – плоский дах, який використовується найчастіше як літня веранда, і використання для фасаду максимально світлої гами кольорів. Панорамне скління або монтування вікон, розміри яких більші за середні, – сучасна інтерпретація стилю.

Також мають популярність такі стилі, як:

• англійський;

• ірландський;

• хай тек;

• фахверк;

• мінімалізм.

 

Який стиль вибрати при будівництві?

Кожен стиль по-своєму неповторний, зі своїми особливостями, і віддати перевагу якомусь з них буває часом важко. Тут можна покладатися або на себе, або звернутися до професіоналів. Але хоч який би стиль ви обрали  ваш будинок буде неперевершеним і оригінальним.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: