fbpx

5-річній прикарпатці необхідна допомога на лікування

Суспільство 21:24, 04.09, 2017

Потрібна допомога 5-річній Юлії Романів з села Грабівка Калуського району. У дівчинки ДЦП.

Так склалося, що Юлечка ще від народження хворіє. Після кожного курсу реабілітації дівчинці стає краще. Вона розумнішає, відчувається, що стає жвавіша і веселіша, пише "Фіртка".

Між курсами реабілітації в Трускавці дівчинка проходить курси загального масажу і масажу обличчя. Також їй вводили медпрепарати, які стимулюють роботу кори головного мозку. Юля краще працює руками, краще сидить, впевненіше тримає голову і спину, загальний стан її покращується, пишуть на сайті БФ “Ти-Ангел”. 

Дитина також ходила на іпотерапію – каталась верхи на конях. Пройшла курс реабілітації в басейні. Ці процедури доставили їй масу задоволення. А зараз Юлі потрібно пройти черговий курс реабілітації в Трускавці. Відсьогодні, з 4 вересня, вона продовжить лікування у Міжнародній клініці відновного лікування, путівку БФ "Ти-Ангел"оплатив.

Але без допомоги небайдужих не обійтися. Тому волонтери фонду просять підтримувати дівчинку. Через три місяці потрібно буде знову 9 765,00 грн. на оплату лікувальної путівки. Крім того, мама хоче додатково найняти їй логопеда. 

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: БО “БФ ТИ-АНГЕЛ”
р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Романів Юлії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: