fbpx

60-річна жінка обікрала косівчанина на 1200 доларів

Суспільство 17:51, 29.07, 2017

Чоловік привіз гроші, щоби купити автомобіль. А замість того пиячив зі своїми знайомими.

До чергової частини Косівського відділу поліції звернувся 26-річний мешканець одного із сіл району та повідомив про те, що коли він був у гостях у будинку своєї знайомої у м. Косів, невідома особа викрала його гаманець, у якому було близько 1200 доларів США.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 60-річна знайома потерпілого.

Як з’ясувалося, напередодні потерпілий приїхав до міста Косів, щоб придбати автомобіль, де невдовзі зустрів своїх знайомих. Компанія вирішила відсвяткувати зустріч в однієї з них удома. Цілий вечір вони розпивали спиртні напої. Після надмірно випитого заявник заснув, а господиня пішла до іншої кімнати. Ситуацією скористалася інша знайома, викрала грошові кошти з гаманця потерпілого та покинула місце події.

У скоєному зловмисниця зізналася. Частину викрадених грошей жінка повернула, іншу ж встигла потратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: