fbpx

620 молодих людей на Прикарпатті залучені до "Школи волонтерів"

Суспільство 17:49, 30.09, 2014

Обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді днями провів відкриття нового навчального року в "Школі волонтерів".

 

Головною метою діяльності шкіл волонтерів при центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є популяризація здорового способу життя серед молоді області, допомога волонтерів соціальних служб під час АТО, робота із сім’ями та особами, які опинились у складних життєвих обставинах та постраждали внаслідок ситуації, яка склалася у країні.

За активної участі волонтерів цьогоріч проводилися  обласні та всеукраїнські заходи, серед яких фестивалі дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повір у себе", "Горицвіт", акції до Міжнародного дня непаління "Скажи курінню: "Прощавай", тренінги на базі оздоровчих закладів області щодо популяризації здорового способу життя тощо.

Із метою заохочення до волонтерської діяльності у поточному році обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено літній навчальний табір "Волонтери Прикарпаття – в дії".

Станом на 1 вересня 2014 року при центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді регіону діє 19 спеціалізованих формувань "Школа волонтерів", куди залучено 620 волонтерів (учнівська молодь – 394 особи, студенти – 159, фахівці  медики, педагоги, психологи, представники громадських організацій та фондів – 43, інші – 24).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: