fbpx

6 жовтня в Івано-Франківську відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

Політика 16:05, 01.10, 2018

У суботу, 6 жовтня, о 12.00 годині у стінах Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка відбудуться президентські праймеріз "Українського об’єднання патріотів".

У партійних перегонах беруть участь три претенденти. Це заступник голови Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз, заступник голови Київської міської організації УКРОПу Ірина Головатенко та народний депутат України Олександр Шевченко.

"Завдяки новій системі обрання кандидата в Президенти ми отримаємо нові демократичні підходи в Україні. Те, що показує УКРОП, є настановою для інших політичних сил: як має відбуватися вибір кандидата. А головне, які цінності він має сповідувати. Тому запрошую партійців та всіх прихильників нашої політсили прийти на зустріч та взяти участь у цьому демократичному відкритому процесі", – зазначив Олександр Шевченко. 

Нагадаємо, праймеріз уже відбулись у Луцьку, Рівному та Тернополі. Там більшість голосів делегати з’їзду віддали за Олександра Шевченка. Загалом внутрішньопартійні вибори триватимуть до 18 листопада. Протягом цього часу учасники праймеріз відвідають 24 українські міста. А ім’я єдиного кандидата на пост Глави держави від УКРОПу оголосять 5 грудня на з’їзді у Києві.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: