fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • 87 жителів Криму і південно-східних регіонів візьмуть участь у виборах на території Івано-Франківської області

87 жителів Криму і південно-східних регіонів візьмуть участь у виборах на території Івано-Франківської області

Політика 14:02, 22.05, 2014

87 переселенців із Криму та південно-східних регіонів виявили бажання взяти участь у президентських виборах 25 травня на території Івано-Франківської області, зареєструвавшись у відділі ведення Державного реєстру виборців.

Із них 54 жителі Криму і Севастополя та 33 — Донецької, Луганської і Дніпропетровської областей — передає "Курс" з посиланням на прес-службу управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області.

Певна кількість переселенців, які зараз тимчасово перебувають або мешкають у інших населених пунктах Прикарпаття, так само внесені до списку виборців після звернень у районні органи ведення реєстру виборців, зазначають у прес-службі.

За її даними, працівники облуправління ДМС та її територіальних підрозділів оперативно вирішують питання, з якими звертаються переселенці.

Зокрема, як інформує прес-служба, переселенцям оформлено 11 паспортів громадянина України, 42 закордонні паспорти, 12 проїзних документів дитини, шести особам вклеєні фотографії у паспорт громадянина України у зв’язку з досягненням ними 25- чи 45-річного віку.

Загалом наразі на Прикарпатті знайшли притулок понад 270 громадян з Криму та південно-східних регіонів країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: