fbpx

90% будинків в Івано-Франківську забезпечені теплом

Суспільство 08:50, 13.10, 2015

Станом на 21 годину вчорашнього дня ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” запустило 31 з 32 котелень.

Ще одна котельна готова до запуску, але ми чекаємо, коли температура опуститься до -10, – заявив на оперативній нараді  директор ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Василь Рущак.

За його словами, 8 жовтня, за рішенням виконкому, тепло запустили у заклади охорони здоров’я. Тоді було запущено 5 котелень. Станом на сьогоднішній день теплом забезпечені усі навчальні заклади та 90% житлового фонду.

Рущак також попросив кандидатів на посаду міського голови та місцевих рад напередодні виборів не спекулювати питаннями про опалювальний сезон.

"Зараз модно говорити, що опалювальний сезон треба починати у середині вересня, але всі мають розуміти, що є нормативні документи, які ми не можемо перескочити", – говорить Рущак.

Працівники ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго"  працюватимуть у вихідний – 14 жовтня, щоб докласти максимум зусиль, аби у франківців було тепло.

Представник СТЕКу також повідомив, що усі їхні котельні запущені. Наразі працівники компанії працюють над ліквідацію проривів і завоздушень теплокомунікацій, про які повідомляють іванофранківці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: