fbpx

90-літня бабця переказала 10 тис. доларів на армію – бригади Франківщини також отримають допомогу

Суспільство 12:46, 27.12, 2018

Незвичайний переказ від пенсіонерки отримали волонтери фонду "Повернись живим". 10 тисяч доларів передала на допомогу армії 90-літня пенсіонерка з Західної України. Гроші підуть на допомогу бригадам чотирьох західних областей.

Про цей випадок команда фонду "Повернись живими" написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"10 000 доларів. Десять тисяч доларів. Таку суму щойно на рахунок фонду "Повернись живим" переказала жителька Західної України, якій більше 90 (!) років. Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, знає, як звуть наших співробітників, і, звісно, вболіває за майбутнє України.

Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що в свій вік "за 90" жінка каже: "Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!"  розповіли волонтери. 

Кошти, переказані благодійницею, витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

В коментарях користувачі висловлюють свою вдячність і захоплюються вчинком літньої жінки. 

"Плачу розчулена… чоловік питає, кого знов оплакую. А я йому переповідаю прочитане. Дякуємо цій шляхетній жінці за любов до України і війська, котре її боронить!"  пише Оксана Андрусів. 

"Довгих років життя в здравії! Низький уклін",  цей пост зібрав понад сотню лайків. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: