fbpx

95 прикарпатських правоохоронців, у тому числі 7 жінок, відправились в зону АТО

Суспільство 13:06, 15.08, 2015

Сьогодні черговий зведений загін працівників прикарпатської міліції вирушив у відрядження до східного регіону України.

До складу загону увійшли представники усіх міліцейських підрозділів УМВС в Івано-Франківській області. Побажати щасливої дороги захисникам прийшли їхні родичі, колеги та друзі, повідомляє Бліц-Інфо.

Командир зведеного загону міліції Богдан Рокицький каже, що бійці виконуватимуть спецзавдання, патрулюватимуть на блокпостах та охоронятимуть стратегічні об'єкти в Донецькій області. 

"Зараз від'їжджає 95 правоохоронців. Вони вже по декілька разів були в зоні АТО. В загоні також є 7 дівчат. Бійці місяць оберігатимуть спокій мирних мешканців Маріуполя. Сподіваємось, що все пройде добре", – каже Рокицький.

За словами заступника начальника управління МВС в області Василя Віконського, це вже 13 ротація для наших бійців. Тож побажав щасливої дороги і дав наказ повернутися додому без втрат і берегти один одного.

Також Віконський звернувся до родичів бійців з проханням, щоб вони постійно нагадували своїм чоловікам, братам і синам вдягати бронежилети і каски. Адже, за його словами, наказ командира це одне, а прохання рідних має більшу вагу для воїна.

Заступник начальника обласної міліції також передав командиру загону кошти на особисті потреби бійців у зоні АТО. Окрім того, відряджені в зону АТО бійці отримали благословення та молитовники від священика.

Після урочистої частини бійцям дали час поспілкуватися з рідними і друзями. У натовпі було чути, як п'ятирічна дівчинка вигукнула: "Мамо, я не відпущу тата". Отримавши настанови від рідних і обнявшись на дорогу, бійці почали займати свої місця в автобусах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: