fbpx

Абонплата – це черговий тарифний зашморг для українців, – заява ІФ ОО партії "Батьківщина"

Політика 15:38, 03.04, 2017

Івано-Франківська обласна організація партії "Батьківщина" оприлюднила заяву з вимогою скасувати абонплату за газ, відправити НКРЕКП у відставку і розслідувати роботу Дмитра Вовка.

Заяву оприлюднила прес-служба партії "Батьківщина"

Текст заяви:

"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 28 березня цього року прийняла рішення про затвердження за новою методологією тарифів на послуги розподілу природного газу. Практично вона накинула новий черговий тарифний зашморг для простих українців, бо введена абонплата не лише призведе до збільшення платіжок за газ, але й те, що держава її не субсидіюватиме, пільги на це не поширюються, тобто за все доведеться платити власними силами щомісяця в повному обсязі. І отримуватимуть ці нові мільярди гривень будуть фірми багатіїв, бо вони, побачивши, що споживання газу населенням за минулий рік скоротилося на 25%, та зрозумівши, що ця тенденція збережеться, оскільки люди будуть і економити, і відмовлятися від дорогого газу, знайшли новий спосіб, як не лише не втрачати надприбутки, але й примножити статки олігархів.

Якщо змовчати, скоритися, то завтра така ж схема буде застосована й щодо електроенергії, а потім введуть податки на вікна, димарі, за те, що ми ще дихаємо повітрям.

Тому вимагаємо:

  • абонплату за газ скасувати;
  • НКРЕКП відправити у відставку;
  • НАБУ, ГПУ розслідувати злочинну діяльність голови нацкомісії Д. Вовка, який діє в інтересах українських олігархів".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: