fbpx

Аби підписатися за відставку Порошенка, прикарпатці вишикувались у черги

Суспільство 18:37, 19.02, 2018

Лише за кілька годин роботи наметів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" свої підписи за відставку Порошенка залишили кілька сотень прикарпатців.

Люди кажуть, підписуються за імпічмент не вагаючись. Мовляв, саме так можуть продемонструвати свою позицію щодо дій керівництва держави. 

"Мене не влаштовує, що Порошенко є президентом. Він нічого не робить заради мого майбутнього. Заради майбутнього нашої молоді", – аргументує свій підпис іванофранківчанка Соломія. 

"Дивитися, що відбувається, – це жах. Далі мовчати не можна. Треба виходити і не сидіти по хатах",  каже мешканка Ямниці Оксана.

Підписатися за відставку президента Порошенка можна в офісі партії "РУХ НОВИХ СИЛ", що на вулиці Пилипа Орлика, 8 та в наметах з написами "Імпічмент", які стоятимуть по усьому місту.

"Люди засвідчують свою позицію, свою думку про президента. Він не виправдав їхньої довіри і повинен негайно подати у відставку. Ще до чергових виборів рік, однак люди не можуть чекати. Прикарпатці засуджують політику президента. А така велика активність свідчить про те, що вони готові до спротиву, до активної боротьби",  каже координатор партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк. 

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: