fbpx

Аби підтримати відставку Порошенка, до Франківська з’їхалися люди зі всього Прикарпаття. ФОТО

Суспільство 18:22, 18.02, 2018

Підтримати всеукраїнський "Марш за мабутнє, за відставку Порошенка", який організувала партія "РУХ НОВИХ СИЛ", на площі перед пам’ятником Івану Франку в Івано-Франківську зібралися сотні людей. Кажуть, прийшли, аби висловити незгоду з діями президента. Тож вимога у всіх єдина – Порошенко повинен добровільно подати у відставку.

"Це свавілля, яке відбувається в Україні, не може залишити байдужим. В мене просто серце розривається, не можна мовчати, треба виходити і боротися! Я маю двох дітей і не хочу, щоб вони так жили. Щоб не думали, як вони мають прожити до кінця місяця за ті гроші. Тому я тут і буду  виходити надалі", – розповідає пані Оксана з Ямниці.
"Незважаючи на те, що на Сході помирають хлопці за Україну, купка людей у Верховній Раді розкошує. Мене найбільше болить сереце за стареньких людей, які заходять в магазин, рахують кожну копійку і не можуть нічого собі купити",  каже учасниця мітингу, пані Євдокія з Івано-Франківська.
 
За словами координатора партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяни Пришляк, чинний президент обрав сьогодні шлях диктатури, тож українське суспільство обурене і здате на протест. 
"Спільно з усіма містами України Прикарпаття вимагає негайної відставки президента. Порошенко запровадив контроль над Кабміном, судами, нацбанком, місцевими органами самоврядування. Вдаючи європейського політика, став гарантом безкарності для олігархів, гарантом збереження корупції та відсутності будь-яких життєвих переспектив для мільйонів українців на своїй землі", – йдеться у резолюції віче.
Подібні заходи активісти планують проводити і надалі. Окрім цього, закликають усіх небайдужих залишати у вуличних наметах свої контакти, аби спільно змінювати ситуацію в державі.
На правах реклами
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: