fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Адміністрація розірве договір з перевізником на маршруті Підлісся – Івано-Франківськ, водія якого спіймали п'яним за кермом

Адміністрація розірве договір з перевізником на маршруті Підлісся – Івано-Франківськ, водія якого спіймали п'яним за кермом

Суспільство 11:35, 11.07, 2018

На маршрут Івано-Франківськ – Підлісся буде оголошено новий конкурс.

Як повідомляв КУРС, 4 червня водія приміської маршрутки "Підлісся – Івано-Франківськ" затримали п'яним за кермом.

Івано-Франківська обласна державна адміністрація в односторонньому порядку розриває договір з перевізником Бутніцьким М. Договір на перевезення втрачає свою силу з 20 липня 2018 року.

1

На сторінці Загвіздя News повідомляють, що конкурс на нового перевізника буде оголошено до кінця липня. Збір заявок і вся процедура конурсу тривають 30 днів. Тож до кінця серпня має бути призначено перевізника.

З 20 липня їздити чинний перевізник не має права, але і додаткову (навіть тимчасову) маршрутку ОДА призначити без конкурсу не може. Тому швидше за все перевізник продовжить працювати без договору як мінімум до результатів конкурсу.

"Наше завдання – зробити так, щоб на конкурсі він не був єдиним учасником, і не дозволити йому перемогти. Навіть не тому щоб просто поквитатись з конкретним перевізником, а для того щоб інші перевізники Підлісся і Загвіздя розуміли, що з нашою громадою треба рахуватись, і не дозволяли собі грубих порушень",  йдеться у повідомленні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: