fbpx

Аферисти виманюють у туристів гроші, обіцяючи дешеві путівки в Карпати

Стиль життя 14:35, 07.12, 2017

Напередодні різдвяних та новорічних свят активізувалися аферисти, що виманюють гроші, обіцяючи дешеві путівки в Карпати. Від інтернет-зловмисників страждають сотні людей, які перерахували гроші за місця у готелях, яких навіть не існує.

Оксана, жінка, яка постраждала від інтернет-зловмисників, чотири зими поспіль їздить із родиною в Карпати. Минулоріч вирішила орендувати котедж. Знайшла оголошення – будинок із сауною. Привабила ціна – 1800 гривень на добу. Відправила передоплату, а опісля зрозуміла, чому з нею телефоном говорили якось дивно, зокрема не могли відповісти на уточнювальні питання, інформують "Вікна" з посиланням на ТРК "Україну".

Туристка Оксана каже: 

"Пояснити, де розташований будинок, "власниця" не могла, сказала, що по нас приїде, зустріне її брат біля підйомника і підвезе під самий котедж. Ну, жадібність перемогла, ми забронювали, сидимо задоволені, через кілька днів заходимо на цей сайт і виявляємо під оголошенням коментар – обережно, шахрайка".

В курортному Яремчі кажуть, що подібних афер – десятки. Особливо перед Новим роком. 

Голова Спілки підприємців Яремчанщини Роман Галимчук зазначає:

"Шахрай виставляє будь-який  будиночок, наприклад мій, ставить під цим будиночком свій телефон і так само розрахунковий рахунок банку."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: