fbpx

Актор Франківського драмтеатру зіграв у кіно "Секс і нічого особистого". ТРЕЙЛЕР

Культура 20:31, 13.11, 2018

Завершили виробництво романтичної комедії "Секс і нічого особистого", яку знімали за підтримки Держкіно України.

Кінопроект цієї повнометражної ігрової стрічки став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Сума державної фінансової підтримки склала 12 млн 827 тис. 240 грн, що становить 49,67% від загальної вартості виробництва фільму.

Режисером картини є Olga Riashyna, продюсерами – Влад Ряшин (Vlad Riashyn) та Yura Minzianoff (кінокомпанія "Star Media").

Серед сценаристів – відомий шоумен Сергій Притула.

Романтична комедія "Секс і нічого особистого" – дітище шоумена Сергія Притули. Сценарій він писав разом зі своїми колегами по "Вар’яти-шоу" Володимиром Жоглом, Валентином Сергійчуком, Володимиром Ковцуном та Віталієм Тильним. 

Фільм Секс і нічого особистого – це відверта розмова на складну тему, витримана в тональності традиційної романтичної комедії.

За словами Ольги Ряшиної, метою творців фільму було залишити у глядача після перегляду стрічки приємний і піднесений настрій: "Це не філософський фільм, хоча він і зачіпає багато важливих тем – що таке любов і стосунки, що таке партнерство, яку роль ми відіграємо в житті партнера, як досягти бажаного і зрозуміти, чого ти хочеш насправді".

Епіграфом картини могла би бути фраза: "Перш ніж розпочати взаємини з ким-небудь, налагодь стосунки із собою".

Ролі у фільмі виконали актори Роман Луцький Roman LutskiyАнжелика Николаева (Angelika Nicolaeva)Natalia Mazur, Сергій Притула, Андрій Данилко (проект Вєрка Сердючка) та інші.

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій (Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде в Прагу на Новорічні свята до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супер-героя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина. 

Українська прем’єра романтичної комедії "Секс і нічого особистого" відбудеться вже 20 грудня. 

 

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: