fbpx

Акціонери ПАТ "Івано-Франківськцемент" зареєстрували холдинг у Швейцарії

Економіка 17:58, 24.12, 2014

Бенефіціари ПАТ "Івано-Франківськцемент" зареєстрували у Швейцарії компанію CemInWest SA, якій передано 96,6125% акцій ПАТ.

У зв’язку з розміщенням у засобах масової інформації повідомлень про придбання швейцарською компанією CemInWest SA 96,6125% акцій ПАТ "Івано-Франківськцемент" виникла необхідність уточнити деякі відомості у зазначених публікаціях, повідомляє прес-служба ПАТ "Івано-Франківськцемент".

Швейцарська холдингова компанії CemInWest SA була створена у 2014 році власниками акцій ПАТ "Івано-Франківськцемент" з метою реструктуризації моделі корпоративного управління, приведення її до вимог та ділових звичаїв європейського бізнес-середовища, для нових можливостей доступу до європейських фінансових ринків, залучення інвестицій та просування власної продукції для втілення звітності по міжнародних стандартах.

Таким чином кінцеві бенефеціари ПАТ "Івано-Франківськцемент" не змінилися, зазнав змін лише спосіб корпоративного управління підприємством, що відкриває нові можливості у зв’язку з ратифікацією Україною та країнами ЄС угоди про зону вільної торгівлі.

Зміни корпоративної структури управління ПАТ "Івано-Франківськцемент" відбулися з додержанням вимог законодавства України та Швейцарської Конфедерації. Зокрема, Антимонопольним комітетом України 11 лютого 2014 року надано дозвіл на проведення акціонерами концентрації та створення компанії CemInWest SA (м. Женева, Швейцарія).



 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: