fbpx

Активісти ГО "Новий Івано-Франківськ" та УКРОПівці спільно відзначили прийдешній 2018 рік і Різдво

Політика 16:43, 26.12, 2017

З ялинкою, колядою та позитивним настроєм. Так відзначили прийдешній 2018 активісти громадської організації Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" та міського осередку партії "УКРОП". Спільно говорили про те, що вдалось зробити у році, що минає, та будували плани на майбутнє.

"До громадської організації Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" уже приєдналися майже 13 тисяч франківчан. Це люди, яким не байдужа доля нашого міста та країни, які готові не говорити, а діяти. Вітаю усю нашу міцну команду з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай у наших домівках панує мир та спокій. А 2018 рік принесе зміни на краще", – сказав керівник міського осередку партії "УКРОП" Олег Головенський.

1

Присутніх вітали маленькі артисти, лауреати та переможці пісенних конкурсів. Звістку про Різдво Христове принесли маленькі колядники. А ще гості насолоджувались виступом "Міні-міс Європи" Ксенії Шевченко.

"Мені надзвичайно сподобались ці маленькі артисти. Діти – це диво. Всюди панувала доброзичлива атмосфера, ми спілкувались, обмінювались думками", – каже активістка ГО "Новий Івано-Франківськ", укропівка Ганна Татарчук.

2

"Я вірю, що наступний рік стане для нас ще продуктивнішим. Бажаю усім натхнення, терпіння і здоров’я", – привітав присутніх голова фракції "УКРОП" у міській раді Володимир Олійник.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: