fbpx

Активісти громадського руху "Країна гідності і правди" організували футуристичний форум. ФОТО

Політика 14:30, 26.06, 2018

У рамках роботи громадського руху Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" вже втретє у туристичному комплексі "Буковель" збиралися громадські активісти та діячі.

Вони взяли участь у футуристичному форумі "Лідери встановлюють тренди". У сучасному світі, переконують організатори, саме поняття "лідера" дещо змінилось. Такій людині вже не обов’язково вести за собою тисячі інших. Іноді, аби бути лідером, достатньо зробити якийсь неординарний вчинок чи відкриття. 

"В цьому контексті ми говоримо і про Україну. Велика частина нашої роботи присвячена темі, як побудувати країну гідності і правди, країну водночас модерну і просту, щоб кожен громадянин міг просто в ній жити: просто отримувати довідки, просто вирішувати проблеми із сусідами чи владою", – каже активіст громадського руху Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" Володимир Олійник. 

Традиційно на футуристичний семінар з’їжджаються активні люди з усіх куточків України: від Ужгорода до Луганська. 

"Тут зібрались цікаві люди з різних регіонів, з ким є про що поговорити на теми розвитку, лідерства. Вони особливо актуальні для українців, бо в нас мало позитивних якісних лідерів в політиці, економіці, бізнесі. Нам є над чим працювати", – сказав Олександр Козакевич із Дніпра.

Присутні відзначили, що "Буковель" – це зразок менеджерської роботи, яка перетворила депресивний регіон у туристичну перлину України. Кажуть, саме такий потужний досвід відрізняє Олександра Шевченка від інших політиків.

"Досвід Олександра Шевченка дуже цікавий. Багато хто з політиків зразу щось декларує і просить йому повірити. А на прикладі господарської, менеджерської діяльності Олександра Шевченка можна говорити про зовсім інший підхід. Людині є що показати громаді, суспільству і сказати: оце мені вдалося зробити, дайте мені кредит довіри – і разом зробимо більше",  ділиться громадський діяч із Полтави Євген Янкевич.  

Загалом у форумах громадського руху Олександра Шевченка "Країни гідності і правди" взяли учать більше як півтисячі активних людей та майже 20 відомих українських футуристів, політтехнологів та мотиваційних тренерів.

"У країні гідності і правди кожна людина має можливості реалізувати свої мрії, таланти, щастя на 100 %. І тут зібралися лідери з усієї України, які також поділяють ці ідеї та підтримують політику Олександра Шевченка",  зазначив тренер форуму Радислав Петрів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: