fbpx

Активісти просять туристів допомогти прибрати "Білого Слона" та береги Черемоша

Суспільство 12:14, 30.03, 2016

На вихідних 9-10 квітня активісти організовують весняне прибирання кемпа "Білий Слон" та берегів річки Черемош у селі Дземброня Верховинського району.

“Запрошуємо бажаючих допомогти Слону “відчухатись” від зимової сплячки. Заодно зможемо і Черемошу трохи допомогти. Плануємо прибрати береги в районі кемпу і під час сплаву точково ще десь наведемо лад (ідеї і місця вже пригледіли). Якщо приїде велика компанія, то приберемо більше і Черемош буде чистіший. А ще це чудова можливість потрапити в Карпати і сплавитись Чорним Черемошем не витрачаючи грошей. Також на вас чекає затишна сауна Білого Слона”, – йдеться у повідомленні активістів.

Весняна толока пройде з 09-10 квітня 2016 року (субота – неділя)  пише verchovyna.at.ua.

У програмі толоки:

1 день: прибирання території від сміття, згрібання сухої трави, рубання дров та інша корисна робота, ввечері – сауна.

2 день: прибирання берегу річки біля бази, сплав до с. Красник, точкове прибирання річки під час сплаву.

Як повідомили організатори, транспорт для вивезення сміття буде забезпечений.

За словами організаторів, усіх, хто приєднається до акції, очікує винагорода від “Слона”: безкоштовне проживання в кемпінгу (бунгало або хостел), безкоштовний сплав Черемошем та спецодяг для сплаву, сауна, тарзанка – політ через Черемош.

Для охочих взяти участь у акції варто зголошуватися за телефоном: 098 999 88 73 або писати на поштову скриньку ture@ture.ua (в темі листа вказувати – Толока на Білому Слоні).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: