fbpx

Активні підприємці міста зберуться на Форум малого та середнього бізнесу. ВІДЕО

Економіка 20:02, 04.10, 2018

Близько ста активних підприємців збереться 6 жовтня на Форум малого та середнього бізнесу в Івано-Франківську, що організовує Українська Галицька Партія.

Будуть говорити про відповідальність бізнесу і наскільки це реально в Україні. Спікери, успішні люди, поділяться своїм досвідом і чому те, що вони роблять, можна назвати відповідальним бізнесом. Цікаві кейси, нові ділові контакти, поради експертів – це все Вас чекає на Форумі малого та середнього бізнесу в Івано-Франківську.

Петро Рущак – підприємець, учасник Форуму:

"Останнім часом ситуація в країні стабілізувалась. Люди починають відкривати власні справи. І це попри те, що в Україні все ще є монополія у певних галузях. Маленьким фермерам важко отримати навіть невелику земельну ділянку. Так само як і залучити інвесторів на невеликий проект. Інвестор розуміє, що законодавство держави поки не може захистити інвестиції і все не завжди відбувається у правовому полі. Тому лише відповідальний бізнес може розвивати і власну справу, і країну загалом".

Ростислав Терлецький – підприємець, учасник Форуму:

"Ми багато в чому живемо нераціонально, нелогічно, затратно. Така модель тягнеться ще з радянських часів, коли за нас вирішували все "нагорі". Ми досі не навчились брати відповідальність на себе. Якщо не намагатись щось робити, то і далі всі рішення будуть приймати за нас.

Вчитись ніколи не пізно, а налагодження тісних контактів у експертному середовищі – важлива перевага для фахівця будь-якої галузі. Тому я йду на Форум малого та середнього бізнесу".


Нагадаємо, що Форум малого та середнього бізнесу відбудеться вже 6 жовтня в приміщенні "Інтелект Хабу" (вул. Вірменська, 1, м. Івано-Франківськ). Початок о 14:00.

Запрошує Українська Галицька Партія:

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: