fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Альпінпарк, велостанція​ і нові дерева: Вовчинецькі гори облаштують на 85 тисяч євро

Альпінпарк, велостанція​ і нові дерева: Вовчинецькі гори облаштують на 85 тисяч євро

09:06, 10.04, 2018

За грантові кошти на Вовчинецьких горах в Івано-Франківську облаштують альпінпарк, станцію обслуговування для велоспільноти, висадять дерева.

За грантові кошти на Вовчинецьких горах в Івано-Франківську облаштують альпінпарк, станцію обслуговування для велоспільноти, висадять дерева.

Івано-Франківська міськрада виграла 218 тисяч євро у грантовому проекті URBforDAN .
Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив Ігор Попадюк, начальник управління інвестиційної політики. 

Для отримання грантових коштів міський бюджет має профінансувати 10% від суми гранту. 
85 тисяч євро з цих коштів витратять на облаштування інфраструктури на Вовчинецьких горах. За решту буде проведено навчання, семінари, консультації.

За словам Попадюка, на горах буде облаштовано дитячий майданчик типу альпінпарк, станцію обслуговування для велоспільноти, висаджені дерева.

Міський голова Руслан Марцінків похвалив управління за виграний грант та попросив у майбутньому більше уваги приділяти хардовим проектам, щоб за грантові кошти можна було щось облаштувати, побудувати.

"Добре, що виграли ці 85 тисяч євро. Ми зацікавлені у хардових проектах, у тому, що побудується, лишиться, а семінари, повчитися – молодь і так виїжджає за кордон вчитися", – сказав Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: