fbpx

Американцям показали, як працюють прикарпатські рятувальники. ФОТО

Суспільство 13:51, 31.07, 2016

31 липня в Управлінні ДСНС в області побувала американська делегація "Асоціації міст-побратимів" (округ Арлінгтон, штат Вірджінія) з метою налагодження міжнародного співробітництва у сфері цивільного захисту.

Представників американської делегації привітали начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький та перший заступник начальника УДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк. Вони ознайомили заокеанських гостей із діяльністю та структурою УДСНС в області.

Американці побачили, як працює оперативно-координаційний центр Управління, оглянули пожежно-рятувальну техніку ДПРЧ-1, спеціальну техніку групи піротехнічних робіт і водолазно-рятувальне спорядження водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, ознайомилися зі специфікою роботи пошуково-рятувального кінологічного відділення ВГРЗ.

Також гостям провели екскурсію залами виставки пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС в області. Потім відбулося обговорення співпраці між прикарпатськими і американськими рятувальниками щодо вироблення майбутніх планів та перспектив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: