fbpx

"Амурне" шахрайство в соцмережах: американський військовий шукає віддану українську дружину

Стиль життя 20:57, 11.08, 2016

Журналістка Роксолана Сьома розповіла схему шахрайства, яка поширюється у соцмережі Фейсбук.

Роксолана Сьома пише про конкретні випадки, з якими стикалися її знайомі: "Я – про конкретні випадки. Раніше чи пізніше, самостійно чи за допомогою друзів-знайомих вони зрозуміли, що й до чого".

Суть шахрайства, до якого вдається псевдо-військовик, у тому, щоби максимально залюбити в себе жінку й попросити її оплатити зустріч. 

"Утретє натрапляю на історії про заморських принців і українських попелюшок.

Такий собі американський військовий, воює в Сирії, вдівець, в одному випадку має доньку, в двох інших  сина. Шукає любові серед українських дівчат-жінок. До слова, дві з фігуранток цих історій  матері-одиначки. Третя  заміжня!

Листування триває довго, попри підозри й недовіру з боку жінок, йому таки вдається залізти їм під шкіру, чи то  в серце. Усім забезпечений, обіцяє "гори-мости", готовий приїхати й порятувати кохану від сірих українських буднів. Та от халепа  з армії не відпускають. Тому жінка має написати листа в штаб-квартиру ООН і "відпросити" кавалера.

Чоловік дає справжню адресу ООН з "лівою" електронкою. Жінка пише туди. Надходить відповідь: без проблем, але треба заплатити $1500 на такий-то рахунок. Жінка в паніці: де взяти гроші? Бо хто тепер обертає такими грішми? Пише коханому: не маю. А він: давай хоч половину, приїду  віддам…

На щастя, всі три історії скінчилися гепі-ендом. Ніхто нічого не платив. Але ж недалеко було до "попадання", й не лише на розбите серце",  відкриває схему журналістка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: