fbpx

Анатолій Гриценко про припинення українського громадянства Саакашвілі: "Я з огидою ставлюсь до такого указу"

Суспільство 18:44, 11.08, 2017

Президент Петро Порошенко не готовий сприймати іншу точку зору. Рішення про припинення українського громадянства Махайла Саакашвілі – це рішення боягуза.

Таку заяву зробив відомий український політичний діяч, колишній міністр оборони, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко у програмі "Новий погляд" на ТРК РАІ під час робочого візиту на Івано-Франківщину.

"Коли чуєш таку новину, то перші відчуття, які вона викликає у тебе, це огида і бридливість. Слабке, злодійкувате рішення, відверто скажу, рішення нечоловіче. Поки Саакашвілі був у команді Порошенка, то, ясна річ, що ніхто б його не викидав за межі України, тільки він почав говорити "проти шерсті", щось пішло не так", – говорить Гриценко. 

Ситуація з припиненням українського громадянства Саакашвілі є тяжкою для України.

"Справа не у самому Михайлі, бо він може бути не першим і не останнім. Хоча вважаю, що Саакашвілі потрібно повернути громадянство, він заслужив це. Незалежно, хто і як його сприймає, всі з огидою ставляться до такого указу. Це вперше, такого ще не було в історії України",  говорить політик.

Анатолій Гриценко називає Порошенка гіршим за Януковича: 

"Я цього не можу сприйняти, це слабкість. При Януковичі такого не було: навіть цей бандит так не робив. Тут начебто прийшов "європейський" Президент, а вчиняє гірше, ніж бандит. Те, що в нашій державі таке можливо, негативно впливає на імідж України в міжнародному середовищі".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: