fbpx

Антимонопольний комітет оштрафував готель у "Буковелі"

Економіка 15:48, 19.05, 2014

Адміністративна колегія Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розпочала справу за виявленими ознаками недобросовісної конкуренції в діях готелю «Київська Русь – Буковель» ТОВ «Парадіс Сервіс» (м. Київ).

Як встановило Відділення за результатами розгляду заяви, готель «Київська Русь-Буковель», розташований у с. Паляниця Івано-Франківської області на території гірськолижного курорту «Буковель», з метою привернення уваги споживачів до своїх послуг поширює у різні способи інформацію рекламного змісту щодо послуг готелів з використанням словесного позначення «Буковель», що є зареєстрованим торговим знаком, без дозволу (згоди) заявника, який раніше почав використовувати його у господарській діяльності, що може призвести до змішування їх діяльності.

Також у діях готелю «Київська Русь-Буковель» ТОВ «Парадіс Сервіс» містяться ознаки недобросовісної конкуренції, які полягають у  розповсюдженні інформації щодо приналежності готелю «Київська Русь-Буковель» до категорії «4 зірки», яка не відповідає дійсності та може вводити в оману споживачів.

Триває розслідування у справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: