fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Антимонопольний комітет вніс до "чорного списку" підприємців, які змовилися на закупівлі автобуса для лялькового театру

Антимонопольний комітет вніс до "чорного списку" підприємців, які змовилися на закупівлі автобуса для лялькового театру

Суспільство 17:13, 11.03, 2019

Адміністративна колегія Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету оштрафувала та на три роки заборонила брати участь у торгах підприємцям Навратюк Оксані Павлівні та Швораку Анатолію Івановичу.

Івано-Франківське обласне територіальне відділення АМК встановило, що під час закупівлі Івано-Франківським академічним обласним театром ляльок ім. Марійки Підгірянки пасажирського мікроавтобуса учасники процедури закупівлі ФОП Навратюк Оксана Павлівна та ФОП Шворак Анатолій Іванович узгодили свою поведінку, внаслідок чого конкуренцію між ними під час участі у цих торгах було усунуто.

Рішеннями адміністративної колегії Івано-Франківського відділення АМК такі дії підприємців визнано порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

На учасників накладено штрафи на загальну суму 136 тис. грн.

Крім цього, відповідно до вимог Закону України "Про публічні закупівлі", за вчинення порушень ФОП Навратюк О. П. та ФОП Шворак А. І. на три роки позбавлені права брати участь у публічних закупівлях.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: