fbpx

Анушкевичус пояснив, що не ходить на сесії міської ради через свавілля і незаконні рішення

Політика 14:08, 02.03, 2017

Колишній міський голова Івано-Франківська, депутат міської ради Віктор Анушкевичус – один із найбільших прогульників у міськраді. На сесії він не ходить, бо "розчарований".

Про це Віктор Анушкевичус розповів у великму інтерв'ю в комунальній газеті "Західний кур'єр". 

За його словами, вже перше сесійне засідання нової міської ради відбулося з порушенням регламенту і законодавства. Стало зрозуміло, каже Анушкевичус, що "в сесійній залі буде свавілля".

"Міський голова і "свободівці" якимось чином змогли домовитися з депутатами від БПП і іншими про створення більшості. Думаю, що це було на рівні "ти мені  я тобі"… Вони що хотіли, те й робили. Я думав, що новообрані депутати з часом зрозуміють, що так не можна, і чинитимуть якийсь спротив. Але цього не сталося. І після скандального голосування щодо забудови колишнього асфальтного заводу на вул. Крайківського, коли були порушені всі норми законодавства, Земельного Кодексу і закону "про місцеве самоврядування", я вийшов до мікрофона і сказав, що мені прикро за це голосування. Я був розчарований і десь на емоціях заявив, що бачу, що мені нема що робити в цій сесійній залі", – сказав Анушкевичус.

Як писав КУРС, на прогули сесій Віктором Анушкевичусом звернула увагу секретар міської ради Оксана Савчук. Вона зазначила, що Анушкевичус ігнорує сесії без жодних пояснень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: