fbpx

Анушкевичус закликав франківців у другому турі підтримати Ігоря Насалика

Політика 10:45, 09.11, 2015

Чинний міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус у другому турі виборів на посаду міського голови закликав іванофранківців голосувати за висуванця БПП "Солідарність" Ігоря Насалика.

Віктор Анушкевичус розповів, що слідкував за двома кандидатами, які вийшли у другий тур. Проте підтримати вирішив саме Насалика.

"Мені не соромно за те, що я зробив, і я хочу, щоб місто розвивалося", – говорить Віктор Анушкевичус.

Також міський голова назвав три причини, чому підтримав Насалика.

По-перше, "Свобода" отримала найбільше голосів у міськраді. Тому має бути система противаги. Насалик може стати такою противагою.

По-друге, підтримав тому, що посада має бути не політичною, а більш господарською. Те, що Насалик є господарником, це дуже важливо.

По-третє, місто має фінансовий ресурс, але цього недостатньо. На думку Анушкевичуса, саме Насалик може пролобіювати це питання в Мінрегіонбуді.

"Прошу прийти на вибори мешканців Івано-Франківська, будьте свідомі, я свою свідомість вже демонструю", – звернувся до франківців Анушкевичус.

Ігор Насалик подякував Анушкевичусу за підтримку та повідомив, що уже ведуться перемовини щодо майбутньої коаліції у міськраді.

"Я Віктора Андрюсовича поважаю як політика. І його сьогоднішнє рішення  не тільки політичне, але й управлінське. В міській владі має бути система противаг, аби влада ефективно працювала на громаду, а не на одну політичну силу. Ми вже ведемо переговори про створення коаліції".

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: