fbpx

Анушкевичус звинуватив міськраду у дискримінації депутатів від УНП

Політика 11:45, 25.12, 2015

Напередодні пленарного засідання міської ради керівництво ради закликало депутатів подавати свої пропозиції щодо регламенту.

Так, свої пропозиції подали фракції "Самопоміч" та "Свобода", яка напрацьовувала зміни до регламенту разом з фракцією "БПП "Солідарність".

За новим регламентом, рада дозволила створювати депутатські фракції у кількості не менше чотирьох людей. Натомість правку "Самопомочі" щодо утворення фракції з двох обранців депутати не підтримали.

Такі дії колег-депутатів обурили Віктора Анушкевичуса, члена Української народної партії, від якої до ради пройшло три депутати.

"Я звертаюся до депутатів від "Свободи", "Батьківщини" та "БПП "Солідарність". Я всіх вас поважаю, і ми маємо поважати один одного. Проголосувавши таким чином, ви дискримінуєте депутатів від УНП, яка не зможе створити фракцію", – сказав Анушкевичус.

Однак доводи Анушкевичуса не переконали більшість депутатів, зокрема від "Батьківщини", "Свободи" та "БПП "Солідарність".

Крім того, вони пакетом не підтримали письмові пропозиції від "Самопомочі" та відхилили пропозиції до регламенту, які пробували внести депутати від "УКРОПу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: