fbpx

Апеляція підтвердила, що брат нардепа Солов'я самовільно захопив 15 соток поблизу франківського озера

Суспільство 10:30, 24.01, 2018

Обласний апеляційний суд підтвердив законність постанови Держгеокадастру про самовільне зайняття власниками "Парк Готелю" 0,15 га землі поблизу міського озера в Івано-Франківську та адміністративне стягнення за правопорушення у розмірі 69 тисяч гривень.

Як повідомляв КУРС, 19 травня 2017 року на директора компанії ТОВ "ВРС ЛТД", якій належить "Парк Готель", Романа Солов`я винесено постанову про накладення адміністративного стягнення в сумі 68,979 тисяч гривень згідно з розрахунком завданих самовільним захопленням ділянки збитків. 

У вересні 2017 року Івано-Франківський міський суд відмовив ТОВ "ВРС ЛТД" у скасуванні постанови Держгеокадастру. 

Після цього директор "ВРС ЛТД" звернувся з апеляційною скаргою на постанову міського суду до Апеляційного суду в Івано-Франківській області.

У січні 2018 року колегія суддів Апеляційного суду відмовила директору ТОВ "ВРС ЛТД" в задоволенні апеляційної скарги та залишила постанову міського суду без змін.

Постанова Апеляційного суду є остаточною та касаційному оскарженню не підлягає.

Резолютивну частину постанови Апеляційного суду у мережі Фейсбук оприлюднив депутат міської ради Андріан Волгін.

Згідно з даними системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "ВРС ЛТД" є мати народного депутата Юрія Солов'я Ярослава Соловей та його брат Роман Соловей. Серед засновників також ПП "Парк Готель", яке на 100% належить Роману Солов'ю, і спільне українсько-бельгійське підприємство "Рейкарц і партнери. Україна", засновниками якого є компанії з кіпрською пропискою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: