fbpx

Арештований за хабар чиновник ГПУ вийшов під заставу в 3,2 млн гривень

Суспільство 18:32, 09.07, 2015

Затриманий за підозрою в корупції заступник керівника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Володимир Шапакін полишив слідчий ізолятор після внесення застави.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерело в Генпрокуратурі.

"Вийшов з СІЗО", – сказав співрозмовник агентства.

За його словами, після перевірки документів щодо внесення застави Шапакіна відпустили.

Раніше повідомлялося, що напередодні ввечері адвокат Шапакіна приніс документ, що підтверджує внесення застави, однак, оскільки це було ввечері і робочий день закінчився, "адвокату сказали приходити вранці".

Стосовно іншого затриманого  заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця  поки що інформації про внесення застави немає.

Як повідомляв КУРС, Шапакін і Корнієць були затримані 5 липня в результаті спецоперації ГПУ і СБУ. В результаті обшуку у них вдома і на роботі були вилучені гроші на загальну суму близько 500 тисяч доларів, а також коштовності і зброя.

Суд заарештував обох, а також третього підозрюваного – приватну особу Валерія Гібаленка – на два місяці з можливістю вийти під заставу в 3,2 млн гривень.

Ця сума обурила заступника генпрокурора Давида Скварилідзе, який заявив, що для таких корупціонерів вона є надто низькою і повинна складати не менше 20 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: