fbpx

Архбудінспекція зупинила незаконне будівництво багатоповерхівки за адресою Пасічна, 63 у Івано-Франківську

Суспільство 16:55, 26.06, 2015

Громада вулиці Горбчевського в Івано-Франківську вже півроку бореться із незаконним будівництвом багатоповерхівки у районі приватних будинків на межі міста та підміського села Загвіздя.

"Ми, громада вулиці Горбачевського, що в Івано-Франківську, просимо допомоги. Протягом останніх 6 місяців ми ведемо боротьбу з незаконною забудовою по вул. Пасічна, 63 (дорога на Загвіздя)", – повідомила від імені ініціативної групи її учасник Ірина Дзюбак.

Результатом боротьби людей проти незаконного будівництва стало скасування Інспекцією архбудконтролю декларації про початок будівельних робіт, в яку, за словами Ірини, були внесені неправдиві дані.

"Було вказано, що ведеться реконструкція торгового закладу, якого ніколи не було на місці будівництва", – каже Ірина.

За даними Департаменту архітектури і будівництва Івано-Франківська, на цій ділянці, згідно із Генпланом, дозволена тільки індивідуальна малоповерхова забудова. Тоді як забудовник має намір звести 7-поверховий житловий будинок і вже "вигнав" чотири поверхи.

Незважаючи на рішення обласного управління Державної архітектурно-будівельної інспекції скасувати деклалацію про початок виконання будівельних робіт на об'єкт "реконструкція будівлі під торговий заклад з житловими приміщеннями" на вулиці Пасічна, 63, забудівник продовжує будівництво.

Громаду на майданчик не допускають.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: