fbpx

"Архітектура. Музика. Балет" – в Івано-Франківську працюють над цікавим фотопроектом. ФОТО

Стиль життя 17:57, 21.10, 2017

Авторкою фотопроекту “Архітектура. Музика. Балет”є мисткиня Йордана Дранчук. Вона звернулася за консультацією щодо локацій для зйомок до авторки ініціативи "Франківськ, який треба берегти" Марії Козакевич, яка розмістила у Фейсбуці кілька світлин робочого процесу.

За словами активістки, зараз намагаються скористатися теплою погодою, фотографують балерин та музикантів різного віку на фоні фасадів, балконів, красивого винограду. Вже працювали біля Катедри, медуніверситету, на території Палацу Потоцьких, пише Галка.

"Привертаємо увагу до архітектури та культури нашого міста. Об’єднали свої зусилля, щоб створити красу, яка може бути візитівкою Франківська. Це має бути календар, для якого виберемо 12 накращих фотографій. Це нелегке завдання, тому, можливо, варто зробити й виставку. Працюємо у впізнаваних місцях, які Йордана фотографує з іншого ракурсу, а також хочемо по-новому місто показати, щоб люди не зразу вгадали, де це", – прокоментувала Марія Козакевич для "Галки".

Активістка зауважила, що перехожі зацікавлено спостерігають за зйомкою балерин. Деякі дітки хочуть і себе спробувати у цій ролі.

До відома, проект реалізується за підтримки ґрантової програми "Urban Space 100".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: